Thursday, June 17, 2010

ANUGERAH TERINDAH

Byk dh adam dpt anugerah terindah dari rakan2 blogger tp tak sempat nk jwb. Sori ek. Entry kali ni adam amik 3 award dulu. award yg lain adam jwb dlm next entry k. anyway thanx kpd sape yg bagi sume award ni kat adam..

aWaRd 1


1) Thanks the person who gave you the award and link the person
Thanx to dela sbb bagi award ni kat adam..
kalau sape nk tau, dela ni mmg rajin update blog die.
So, sape yg singgah tu baca n klik skali nuff kat blog dela ek..

2) Spread the words to 15 blogggers who you like and
you think their blogs are awesome!
adam bg kat semua yg blum ada award ni. all the bloggers deserve it =)

3) Tell 7 things about yourself
adam (bkn nama sebenar)
umur 27 tahun
engineer (keje ngan gomen)
Chelsea fan
suka travel (sape nk ikut?)
simple n flexible.. tak suka serabut2
suka kenakan org, haha..


aWaRd 2


Award ni plak dtgnye dari bro Aideal Fitri.
Klu nk tau skrg pukul brape, jenguk la kat blog aideal ni sbb ada jam.
Jgn tgk jam je, klik nuff skali k..

1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang ini ?
nk balik umah. dh seminggu duk sabah, huarghhh...

2. Apakah nama samaran anda ?
adam

3. Berikan tiga (3) orang yang anda sayang ?
mana bleh bagi. Syg woo!!

4. Panggilan untuk si dia ?
eh eh. malu la, ahahaha..

5. Hadiah yang anda impikan daripada
seseorang yang istimewa ?

tak nak apa2. nk dia je. Wahh!!

6. Blog manakah yang anda suka lawati ?
semua suke..

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda ?
sape yg blum ada bleh amik. u all nice bloggers also :)


aWaRd 3


award ni cik zakiah yg bagi. Thanx ye..
sape yg singgah kat blog cik zakiah ni, sama2 la kita klik nuff dia ek.
Kalau tak larat klik dua kali, klik lima kali pun bleh.. =)

sblm amik award ni ade terma dan syarat yeee
1. si penerima wajib selesaikan 2 baris teratas pantun. *yg kaler pepel
2. dua baris bawah tuh kekal-kan. *yg kaler merah

Best gak ni, dh lama adam tak berpantun..
nah adam jual pantun ni,

cik zakiah org nye comel,
sape nk ngorat bg la bunge,
mmg aku rase blog aku comel,
kenape korang jeles ke?

ha, apa lagi. Jwb la, haha..
sape yg dh lama mengidam nk berpantun, bleh amik award ni k..

7 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

u deserved for this awards ;)

nisya said...

tahniah2 :)

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

pantun yang xthn tu.. i loikeeee .. ;))

meowwmania said...

hahh suka travel?? nak ikut nak ikutt...

siapa si dia tuu ngeh ngehh..

adam said...

sugar2 kapas strawberry: thanx =)

nisya: time kasih :)

zakiah: sehari semalam cari idea, haha..

meowwmania: ikut terus ke? ahaha.. si dia yg telah mencuri hatiku, ngeee..

seputih-salju-sakura said...

nk try jawablah..hehe..:

byk ckp byk mengomel,
xde keje carilah keje,
mmg aku rase blog aku comel,
kenapa korang jeles ke?

hahhaa...mmg xsedap langsung!wakakaka..
tp xpe..asalkan mencuba..hehehe

adam said...

seputih-salju-sakura: wah, pandai jugak berpantun ye. jgn lupa amik award skali =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails