Thursday, June 3, 2010

JOM JAWAB TAG

Hari ni adam nk jawab 2 tag yg adam dpt. Tag yang pertama ni
dah lama adam simpan tapi skrg baru bleh jawab.
Sori ye, adam sibuk n byk sgt kerja nk kena buat..
Anyway thanx kat yaty sbb bagi tag ni kat adam.
Yaty ni peramah org nye, sbb tu dia pun byk dpt tag dari blogger lain jugak.
Tak caya? Cuba singgah kat blog dia ni, http://yashapinky.blogspot.com

Ini dia tag yg adam dapat tu..

1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Buat tak tahu je.. Malas nk layan org cam nie..

2). 6 orang di hati anda?
6 orang yang tersayang

3). Anda rasa anda comel?
9/10 rakyat Malaysia kata adam comel (survey sendiri)

4). Single or taken?
Adam + Maya + Amani =)

5). Blog yang anda suka?
My blog n blog my Follower

6). Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Sudah semestinya

7) Lagu terakhir yang anda dengar?
I don’t want miss a thing - Aerosmith

8). Last text message?
Ok..

9). Last phone call?
office mate

10). Hari terakhir anda menangis?
Waktu lahir kot (iye ke?)

11). List lima color favorite anda?
Biru, biru laut, biru pekat, biru pudar, biru cair

12). Orang terakhir anda ber-YM?
dh lama tak ber-YM. skrg guna G-Talk je..

13). Game paling anda suka?
Football Manager

14). Adakah anda peminat MCR?
MCR ?? apa tue?

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?
Suka sbb first time buat, hehe..

16). Anda rasa tag ini best?
best woo!!

Tag lagi 3 orang

+akufobia+
cik jari
Nadia


Tag no. 2 ni cik ninie_azriena yg bagi.
Thanx ye.. Berjaya gak adam siapkan..
Mmg cute blog cik ninie kita ni.
Kpd sesape yg singgah tu, klik nuff dia skali ek.
Jom baca tag yg dia bagi ni..

1. tindakan anda bila dengar bunyi kilat dan petir
tutup tv, cabut plug pastu tdo..

2. reaksi anda bila ada orang mengutuk anda
setakat bergurau, ok je..

3. reaksi anda bila TERjumpa dengan artis favourite
wat biasa jer
tapi kat hati suke giler, hihi..

4. maxis or celcom
Maxis prepaid
Celcom broadband

5. TIGA bad habit
banyak ni, tak muat nk tulis..

6. apa yang anda lakukan bila ada orang lain sebuk dengan hal anda
biarkan je. dh minat nk wat camne, hehe..

7. apa reaksi anda bila TERkentut busuk / kuat di khalayak ramai
buat tak tau je la
tapi setakat ni masih mampu slowkan bunyi lagi, haha..
korang pun sama gak kan? tak nak ngaku la tu =)


random question about your relationship
(adam dh kawin tapi nk jawab gak..)

1. the date u have declared with ur first couple
si dia suruh rahsiakan. ye la tu..

2. apa yang anda lakukan sekiranya anda merindui gf anda
tepon dia sampai abis kredit

3. adakah anda mempercayai gf anda 100%
99%

4. how ur first date with ur 1st couple
malu2 kucing..

5. adakah anda rasa gf anda pandai pujuk
sgt pandai

6. reaksi & tindakan anda bila gf anda habiskan kredit untuk orang lain
Ok je

7. what r u goin to do if ur besties have a relation wit ur ex
tak per
kisah lama jgn dikenang

8. adakah anda akan menelefon gf anda jika disuruh
tak payah tgg suruh dh tepon.

9. reaksi anda bila gf anda masih berhubungan dengan ex dy.
jeles la beb, mana bleh.
tak sanggup dimadukan, haha..

pheww..
senang je jawab tag ni
nk tau senang ke susah
try la jawab
skrg korang plak cuba k, hehe..

jue
eyqa
tweety suwitt

14 comments:

hanie@nisya said...

eley... yeke last nanges mase lahir?? heheee

violetless said...

lerr..ungu tak minat ka?

aesthetic said...

ntah..cm x caye je last nanges masa lahir..huhu

aesthetic said...

ntah..cm x caye je last nanges masa lahir..huhu

si[jari] telunjuk said...

hehe..terselit nama cik jari di atas ek...mekasih..akan dijawab...

adam said...

hanie@nisya: klu nangis masa tgk citer hindustan kira tak? haha =)

violetess: ungu kebiru-biruan bleh? hihi..

aesthetic: tapi mak adam kata waktu lahir adam ketawa, haha.. =)

si[jari]telunjuk: sama2 :)

Nur Hayaty said...

maceh sudi jawab...ramah mesra kan amalan mulia tpi kena pada tempat la..hehehe=]

+akufobia+ said...

woaa.sama.suka FM.tapi da lama tak main.da lama tinggal.sob.err.nak buat tak tahu macam mana ek.nak try.kena tag.aa.larii.

jue said...

uik..jue pun kene jwb ek??haha..pasti jwb...tggu je nnti..hehe..:)

Nadia said...

oh terharu kena tag. mesti jawab! tq adam! :)

+akufobia+ said...

aa.banyaknya biru.

Aidi-Safuan said...

mcr = my chemical romance

adam said...

Nur Hayaty: ramah mesra amalan mulia =)

+akufobia+: klu main FM susah nk berhenti. mmg best..

jue: soalan sblm final exam, hehe :)

Nadia: dh jwb bgtau adam k =)

+akufobia+: biru mata hitamku..

Aidi-Safuan: thanx aidi. baru tahu, huhu..

din said...

perkh peminat FM..aku pun tgh main yg 2010 pnye..best2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails