Sunday, June 6, 2010

PERNAHKAH...?



"Kamu berbual dengan si dia sampai lewat tengah malam dan baru saja beberapa minit selepas kamu putuskan talian,
kamu sudah mula merinduinya.."

"Kamu membaca SMS si dia berulang-ulang kali.. Seolah-olah masih ada ayat-ayat yang tersembunyi dari pandangan mu.."

"Bila bersama dengan si dia, kamu berjalan sangat perlahan.
Takut cepat sampai ke tempat tujuan..
Ingin sangat berada di sisinya lebih lama lagi.."

"Kamu menjadi seorang yang terlalu pemalu bila bersama dengan si dia..
Malu-malu kucing.."

"Bila kamu memikirkan si dia hati mu sentiasa
berdebar-debar dan jantung mu berdegup dengan laju..
Mengalahkan kereta F1.."

"Kamu tersenyum lebar bila kamu mendengar suara si dia…"

"Dan ketika kamu melihat,tiada wajah lain lagi di sekeliling mu…
Hanya dia, dia dan dia..."

"Kamu mula melayan lagu-lagu sentimental
sambil membayangkan wajah si dia…
Lagu Ayat-ayat Cinta pun kamu layan…"

"Kamu hanya memikirkan tentang dia sahaja…
Siang malam…"

"Haruman badannya sangat terkesan kepada kamu…
Seolah-olah di mana saja kamu pergi, bau itu menemani kamu membuat
kamu semakin merindui dia.."

"Kamu sedar yang kamu tiba-tiba tersenyum lebar
bila saja wajahnya bermain dibenak mu…"

Sudah, sudah.. Confirm korang tgh angau ni, hahaha..

49 comments:

♥ ßèt¥ - ひかり♥ said...

Hmm..
persis sama apa yang aku rasakan sekrang.. hehehe.. :)
nice artikel..

cik elina said...

ohh tidak !
saya angau..
HAHA

si[jari] telunjuk said...

yelah...sy pnh alami..hehe,angau rupenye saya nih

mijie said...

haha..nsib baik mijie tidak menjadi seperti itu..haha

nur said...

hukhukhuk.. semuanye betol.. rindunyer.. ntah2 awk pun sama... hahahah..

~ar!eyko san~ said...

hahaha..nsb baik angau bkn bangau..
huhu..lirve this ♥

c.i. said...

biasa la tu bila bunga di taman hati tu tgh kembang

hanie@nisya said...

hahahaaa nasib takde pakwe. so takde la angau bangau nih heheee

cik paro said...

angau..
satu penyakit yg serius dan perlu diubati dgn segera..
huhuhuhu..

yua zawa said...

hahaha tdk prnh ku rasakannya..
ngeee

.Am-OH-Am. said...

sambil baca sambil sengeh2.
angaukah itu? :p

berrylemon :) said...

ahaha,,berangan plak

diLa (: said...

tanda2 jatuh cinta ea bro ? ngee~

cikCEPET said...

ahahaaa~
cm tul jep..

:))

nas said...

err..kamo jatuh cinta??

adam said...

bety-hikari: angau itu indah, haha :)

cik elina: kena mkn ubat ni, hehe..

si[jari]telunjuk: adam pun pernah =)

mijie: kena rasa gak skali. baru la org lain nampak kita sengih sorang2, hahaha..

nur: skrg ni pun blum abis angau lagi, hihi..

~ar!eyko san~: angau kn bangau :)

c.i.: byk pengalaman cikgu ni =)

hanie@nisya: akan tiba masanya, haha..

cik paro: klu jumpa doktor, dpt mc seminggu ni.. :)

yua zuwa: angau tak mengenal mangsa, haha..

.Am-OH-Am.: mmg sah tgh angau, ngeee =)

berrylemon: mkn buah berangan pun sedap gak ni, hihi..

diLa: tanda2 tido tak lena, mandi tak basah.. ahaha =)

cikCEPET: baca sambil tersengih la ni, hehe.. :)

call me ali said...

pernah!haha

ayie said...

haha. trkena!

iniAKU said...

dlu la, skrg x..haha

|| nemo mimosh || said...

alamak ! simptom ni sume shaye ade lah ! :)

Aidi-Safuan said...

semua takde. so how? tak jiwang kah? :P

farysa said...

dh byk kali byk tp bnyk kali jgk angau
HAHAHA

maCy said...

kalau lps agkt tepon nguap? ehh? haha

+akufobia+ said...

ngaa.penat la angau.da macam orang tak betul.boo angau.

s h e e said...

ekeke...pernah3...hehe...tp bukan skrng...dolu2...lalala...

FyZa said...

pernahhhh...selalu sgtttt...sobs...sobs..

ASSOYFINGER67 said...

Pernah....haha..aku tak hikpo..haha

yuzie said...

blom kawen mmg tahap gaban angau.. tp skarg da jd hakmilik hihi...

lotikus disarimankan said...

50-50 angau
hak..hak...
adam?
adam maya kah?

NichKhun said...

hehehe angau gak neyh..
tapi saya takde sape2 pom..
sobssss

aril said...

pernah...pernah...haha

♥SYAFIQAH ♥ said...

argh angau lah plak :D

Gransazer said...

adeh!macam slalu je..huhu~

Mis Erika said...

huahuahua..agak terasa disitu :)

M!Er4N said...

tu menandakan kamu fall in love..ehehe

Anonymous said...

bleh tak belog ni rjin update. huuu. sgt best. smpai ternanti2 entri bru. hmm....

adam said...

nas: cinta itu buta, haha..

call me ali: adam pun pernah.

ayie: =)

iniAKU: jom angau lagi :)

nemo mimosh: simptom bahaya ni, hihi..

Aidi-Safuan: jiwang oh jiwang.

farysa: uihh, byk pengalaman ni..

maCy: ngantuk pun bleh angau gak, haha.. :)

+akufobia+: penat berhenti dulu. pastu sambung angau blk. haha.

shee: terkenang zaman dulu..

FyZa: angau itu indah =)

ASSOYFINGER67: angau tak mengenal mangsa, ahaha.. :)

yuzie: lps kawin pun bleh angau gak =)

lotikus disarimankan: adam angaukn maya je..

NichKhun: jgn sedey. adam kn ada, hehe..

aril: angau oh angau..

SHAFIQAH: jom angau reramai..

Gransazer: jgn smpi tak bleh wat keje, haha :)

Mis Erika: angau lagi ke? =)

M!ER4N: love is blind :)

Anonymous: sori ye jrg update blog, huhu.. adam sgt sibuk lately. ada training n pastu adik adam nk kawin sabtu ni :)

Mommyyus said...

betul2 angau ni..

SwEetForEst said...

ohoooo..pernahhhhh..

^___^

sueIM said...

yau , jiwang geli2 ...
scare me ..

kain_sari said...

delah cikit kot..lebih2 xde..;p

kain_sari said...

delah cikit kot..lebih2 xde..;p

Ogy said...

tgh merasai semua yg disebut itu..la la la laaaaaa

adam said...

Mommyyus: angau tahap kronik ni :)

SwEetForEst: adam pernah gak, hihi..

sueIM: jiwang karat, wakaka..

kain_sari: cikit2 lama2 jd bukit =)

Ogy: slmt berangau, haha..

fitria said...

nk tmbh 1 lg :

"lepas dating time nak anta balik umah..saje je tunjukkan jalan jauh sbb nk pusing2 lame lg dengan die.. xnk balik lagi"

:D

adam said...

fitria: mcm selalu buat je, ngeee..

fitria said...

haha itu sudah mst..xkesah la kete buruk ke kete baru ke jnji leh spend mase lg lame ngan die.. hehehe

nur syafika bt zaini said...

eh ? macam mane tawu ? heee~ (:

adam said...

nur syafika: blaja dari pengalaman, hihi.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails