Sunday, July 11, 2010

AWARD LAGI..

Berkurun lama ku rahsiakan cintaku padamu.. Ehh, silap plak. Sebenarnya nk bagitau dh berkurun simpan award ni. Sori ye pada semua pemberi award. Anyway thanx sbb bagi award2 ni kat adam. Sape yg tgh baca atau terbaca entri ni bleh la amik mana2 award yg berkenan k.. =)

01

award ni dtg dari cik kiwi dan farah nabila..

1.Adakah anda happy sekarang???
yurp, happy.

2. kenapa anda hepi?
sbb dpt award mr. happy, hihi..

3.Apakah bnde yg boleh buatkan anda hepi?
pegi bercuti, enjoy..

4.Pernahkan anda menerima tag??
dh byk dpt tp simpan. baru nk wat entry, huhu..

5.Nyatakan warna yg anda suka
biru

6.beritahu 9 org yg anda mahu tag
sape nk bleh amik k. jgn segan2 :)

7.tuliskan sesuatu tentang org yg anda tag. Tulis berjela pon x per.
jgn lupa basuh kain, haha..

8.adakah anda happy dgn apa yg anda ada sekarang?
rasanya semua ada. happy.. =)

02


award dari cik kiwi lagi..

1) kamu paling syg sape??
my family n frends

2) ape yang paling kamu suka buat??
jalan2 tmpt org

3) amende yg boley buat kamu jadi boring tahap dewa??
dgr ceramah yg tak faham

4) kalo p kfc xpun mcd, ape plg korg suka mkn, dan sebab suka makan tue??
double cheese burger. sedap woo!!

5) kamu minat sejarah x??
tak berapa minat. tapi spm dulu dpt A gak (bangga la plak, hehe..)

6) bg satu teka teki serta jawapan skali..pastikan betul2 lucu atau misteri..
lampu apa kalau dipecahkan keluar orgnya??
lampu jiran sebelah. try la pecahkan, hahaha...

7) banyak2 rumah, rumah ape idaman korang??
banglo yg ada swimming pool

8) tag 5 orang blogger lain..
semua blogger tersyg, sila ambil.. =)

03

award dari aliff nasir, fyzal dan fatihi..

1. Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?
Fakta @ Auta. Saje suka2 :)

2. Apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
http://basuhkain.blogspot.com
tetiba teringin nk wat blog masa tgh basuh kain, haha..

3. Apa method dalam penulisan anda?
sembang2, kongsi apa yg patut..

4. Penah terasa nak hapuskan blog?? Sebab musababnya?
blum lagi. baru je start blog ni.

5. Pernah ahli keluarga baca blog anda?
ada jugak.. malu beb!!

6. Apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik?
ok je. benda ni subjektif.. masing2 ada pendapat..

7. Bila blog anda diberanakkan?
15 May 2010

8. Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
si dia..

9. Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah?
dh lama tak pegi sekolah.

10. Sepuluh orang yang seterusnya bakal di TAG.
nk award ye. amik la.. malu2 plak.. =)

04

award dari iza, fyzal dan peanut..

1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.
Thanx pada tuan punye blog. wish u hepi always..

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg lain.
lps baca amik award k.. :)

3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
amik award ni tau. majlis penyampaian award akan diadakn kat genting, hihi..

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best and great
Sape yg bagi gelaran ni?
thanx pd semua yg mengundi saya, haha.. (perasan la plak)

05

award dari cik zakiah dan shiyda..

1. Apa nama blog dan kenapa letak nama tu ?
Fakta @ Auta. Saje suka2 :)

2. Jelaskan kenapa , bagaimana anda boleh dapat idea nak letak nama url blog anda .
http://basuhkain.blogspot.com
tetiba teringin nk wat blog masa tgh basuh kain, haha..

3. Bila blog anda mula beroperasi
15 May 2010

4. Siapa follower pertama anda
kena check blk la. jap ek..

5. Ucapan kepada si pemberi award
Thanx sbb bg award ni. raya nanti jemput dtg umah ya.. =)

6. Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award istimewa ini .
Semua patut dpt. amik ye.. =)

17 comments:

AiDa AzRyN said...

banyaknye award! hehe~ tahniah~ ;D

adam said...

AiDa AzRyN: dh lama dpt tp simpan. baru dpt wat entry.. =)

~Mika Darkness~ said...

congrats! xD

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

byknye award dia dpt.. =)

adam said...

~Mika Darkness~: thanx :)

zakiah: skit je. kwn2 blogger yg bagi. =)

kiwi said...

byknye award..nk amek yg pink 2..hihi

adam said...

kiwi: nk yg pink? amik la award tu. adam bg kat kiwi k.. :)

Norhayati Rostam said...

fuyyo..sekali post, banyak terus.

adam said...

Norhayati Rostam: dh lama simpan. itupun ada lagi award yg blum wat entry, hihi..

Wawa~* said...

puyohhhh... banyaknyer awardddd...!! congrats ekkk!! ;)

zulkbo said...

salam..
amboi banyaknya dapat award..
ramai yang sayang tu..he he

adam said...

Wawa: time kasih. :)

zulkbo: award owh award.. =)

Fyzal said...

wah.. bukan maen byk awards bro.. hehehe.. tahniah2.

Amanda Eltiqaz said...

wah..byknya award dia terima~! =D

FyZa said...

wah! rajinnya wat..congrats sbb dpt bnyk award!

echah mashuri said...

ambik hah...berguni award,..huhuu

adam said...

Fyzal: thanx :)

Amanda Eltiqaz: jgn lupa amik award tau. amik semua pun tak pe =)

Fyza: dh lama peram award ni, hehe..

echah mashuri: sikit2 lama2 berguni, hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails